Wie is de bewegende kracht achter Move Mindful?

Dat is Wendelien Nijland, 52 jaar.


 

Al mijn hele leven beweegt sporten zich als een rode draad door mijn leven. Ik heb verschillende zowel team - als individuele sporten beoefend. Sporten was voor mij vaak een uitlaatklep, maar ook een middel om mezelf in balans houden.

Vanuit deze drive en passie is Move Mindful Bewust Bewegen ontstaan.

 

Ik wil graag mijn passie en enthousiasme met jou delen. Jou het gevoel laten ervaren dat bewegen, op welk niveau dan ook, voor iedereen heilzaam is. Het maakt niet uit of je man of vrouw, dik of dun, jong of oud bent, wel of geen sportverleden hebt. Move Mindful wil er samen met jou voor zorgen dat jij hardlopen leuk en ontspannen gaat vinden.

 

Wendelien heeft opleidingen tot trainster - coach gevolgd bij Zonnevlecht Opleidingen, AALO Sportopleidingen, Mindful Run Nederland en De Leefstijltrainers. Ze is onder anderen bevoegd Mindfulness trainer, gediplomeerd hardlooptrainster en gepassioneerd trail loopster.
De missie

Als ervaren en gepassioneerd (barefoot) hardloopster kan Wendelien zeggen dat Bewust Hardlopen haar veel gebracht heeft.

Ontspanning tijdens haar trainingen, minder vermoeidheid, minder druk, meer plezier en nog steeds prima prestaties.

Kortom, leren hardlopen met de juiste ademhalings- en looptechnieken zorgt voor een gezond lichaam. Het toepassen van een vleugje mindfulness zorgt voor een gezonde geest.

Dit is wat Wendelien jou mee wil geven tijdens al haar trainingen, workshops en evenementen.