Wie is de bewegende kracht achter Move Mindful?

Hoi ik ben Wendelien Nijland, 52 jaar.


 

Al mijn hele leven beweegt sporten zich als een rode draad door mijn leven. Ik heb verschillende zowel team - als individuele sporten beoefend. Sporten was voor mij vaak een uitlaatklep, maar ook een middel om mezelf in balans houden.

Vanuit deze drive en passie is Move Mindful Bewust Bewegen ontstaan.

 

Ik wil graag mijn passie en enthousiasme met jou delen. Jou het gevoel laten ervaren dat bewegen, op welk niveau dan ook, voor iedereen heilzaam is. Het maakt niet uit of je man of vrouw, dik of dun, jong of oud bent, wel of geen sportverleden hebt. Move Mindful wil er samen met jou voor zorgen dat jij hardlopen leuk en ontspannen gaat vinden.

 

Om jou het allerbeste te kunnen bieden heb ik mijn opleidingen tot trainster - coach gevolgd bij Zonnevlecht Opleidingen, AALO Sportopleidingen, Mindful Run Nederland, De Leefstijltrainers en Hardlooptrainers Nederland. Dankzij deze opleidingen ben ik bevoegd Mindfulness trainer, gediplomeerd hardlooptrainster en gediplomeerd trailrun- instructeur.
De missie

Als ervaren en gepassioneerd (barefoot) hardloopster kan ik zeggen dat Bewust Hardlopen mij veel gebracht heeft.

Ontspanning tijdens trainingen, minder vermoeidheid, minder druk, meer plezier en nog steeds prima prestaties.

Kortom, leren hardlopen met de juiste ademhalings- en looptechnieken zorgt voor een gezond lichaam. Het toepassen van een vleugje mindfulness zorgt voor een gezonde geest.

Dit is wat ik jou mee wil geven tijdens alle trainingen, workshops en evenementen.