Cursist ervaringen

Monique, Zeddam

Ik heb genoten van de lessen van Wendelien. Het samenzijn en samendoen in het nu. Met bewustzijn, van je ademhaling, je looptechniek, de omgeving. Hartlopen met alle verschillende aspecten omdat het is zoals het is.

Joke, Groesbeek

Dag Wendelien,
Bedankt voor je leuke en leerzame ochtend! Jammer dat ik een eind uit de buurt woon; anders zou ik met veel plezier vaker meelopen. Maar het was vanmorgen ook een mooi moment om samen met mijn nicht en vriendin weer even elkaar te zien en actief te zijn. Veel succes met je bedrijf!

Met vriendelijke groet,
Joke Stoffelen
 


Jessica, Markelo

Fijne kennismaking gehad met Move Mindful. Het was een mooie ochtend. 
De afwisseling van uitleggen waarom, de leuke oefeningen en stukjes lopen spreken mij erg aan. 
Wat mij betreft een aanrader voor elke loper die wel eens wat anders wil

Lucie, Doetinchem

In een schitterende bosrijke omgeving heerlijk getraind met Wendelien. Ervaren wat je ademhaling met jezelf doet, steeds dichter bij jezelf komen en blijven....vertrouwen op jezelf!

Heerlijk, dank je wel Wendelien.

Tot volgende week!

Theo, Doetinchem

Mooi als je op zo'n manier, zoals Wendelien dat doet, kunt laten zien dat hardlopen niet een op zich staand iets is. Dat het niet alleen gaat om het lopen, maar ook je lichaam voelen, ademhalen, in het nu zijn en openstaan voor alles om je heen. Een mooie mix van Oosterse en Westerse wereld.Patricia, Gendringen

Kennis gemaakt met de vijfweekse cursus. Met als doel meer innerlijke rust te krijgen en weer leren genieten van het hardlopen. Tijdens de cursus veel technieken geleerd over het hardlopen maar ook vele handvaten gekregen die ik dagelijks kan toe passen in mijn werk en privé.

Wendelien, je legt de dingen goed uit en je hebt oog voor ieder individu.

Je straalt zelf ook de rust uit. Het was prettig om les van je te krijgen.

Dank je. Groetjes Patricia


Chantal, Zelhem

Wil jullie laten weten dat ik het heel fijn heb gevonden met jullie deze cursus te doen. Wat een passie en geluk voor het hardlopen en voor elkaar brengen jullie over...daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen, echt geweldig..


Linda, Doetinchem

Een poos geleden kennis gemaakt met Wendelien van Move Mindful.

Na een loodzware Montferlandrun waar ik zeker regelmatig aan de cursus heb gedacht (waarvoor doe ik dit) heb ik besloten nu alleen nog maar hard te lopen als ik er zin in heb en niet omdat het van mijzelf moet. Ik ben mij gaan concentreren op de voorvoetloop, het begin is lastig maar heel langzaam gaat het beter. Ik ben alleen maar bezig met mijn voeten en denk eigenlijk nergens anders. De neusadem is nog moeilijk maar ik concentreer mij eerst maar eens op mijn voeten. Vandaag heerlijk gelopen door het bos zelfs nog even gestopt om met iemand te kletsen!!

Dank je wel Wendelien, de cursus heeft mijn ogen geopend.


Jorinda, Breedenbroek

Vraag me niet hoe, maar Move Mindful werkt.. Het heeft mij geholpen mijn burn out te overwinnen.